Ten Hag wil niets weten van een ongedisciplineerd Manchester United

Vandaag om 16:30

Erik ten Hag wil niets weten van een ongedisciplineerd Manchester United. De Nederlandse manager is het er altijd nog wel over eens dat het spel beter moet om er een succesvol seizoen van te maken op Old Trafford.

Donderdagavond speelde Manchester United met 3-3 gelijk in de Europa League tegen FC Porto. Die gelijkmaker kwam in de laatste minuten tot stand door een kopbal van Harry Maguire. Op dat moment stond United met tien man, door een rode kaart van Bruno Fernandes. Dat is de tweede rode kaart van de Portugees in één week tijd.

"Hij was gewoon op het juiste moment op de juiste plaats en zat in de blinde hoek van die speler. Hij deed er alles voor om te scoren en dit was heel ongelukkig. Ik vond dat zeker niet een disciplinepunt", aldus Ten Hag op de persconferentie. "Aan de andere kant weet ik dat we moeten verbeteren, maar we zijn echt niet in het algemeen ongedisciplineerd. Hoe we kansen creëren en op de juiste momenten het spel versnellen in de eerste 25 minuten."

"Maar we moeten beter als we er een succesvol seizoen van willen maken", vervolgt Ten Hag, die hoop blijft putten uit de trofeeën die hij al bij de club won. "We willen trofeeën winnen en kunnen dat ook. Dat hebben we de laatste jaren laten zien." Aanstaande zondag speelt Manchester United de moeilijke, mogelijk voor Ten Hag beslissende uitwedstrijd bij Aston Villa.