Opnieuw Pavlidis: Griekenland wint op Wembley van Engeland

10 oktober om 22:50

Vangelis Pavlidis is de absolute held geworden van Griekenland. De spits van Benfica scoorde tweemaal op Wembley en zijn doelpunt diep in blessuretijd was de winnende. Griekenland won daarmee met 1-2.

Na zijn eerste doelpunt mocht Pavlidis al even ruiken aan zijn tweede. De spits scoorde, maar bevond zich in buitenspelpositie. De VAR moest ingrijpen en dus ging de treffer niet door. Jude Bellingham kon vervolgens Engeland langszij brengen. De middenvelder van Real Madrid schoot heerlijk binnen na een teruggetrokken voorzet. Bellingham liep vol tegen de bal aan en dat betekende de 1-1. Waar iedereen rekening hield met een gelijkspel had Pavlidis nog een truc in zijn hoge hoed. In minuut 94 kreeg hij nog eenmaal de bal voor zijn voeten en deze jaagde hij binnen.