@maskbyqp pls dont panic, wie zal ik op deze gooien?! #fyp #quincypromes #dayinlifepromes #viral #rap #tweak #qp #music #dxb #music #titanic #wintersport ♬ Dont panic - QPROMES

Promes brengt nieuwe rap uit vanuit Dubai: "Mijn schip zal niet zinken"

Vandaag om 15:34

Quincy Promes heeft opnieuw van zich laten horen met een nieuwe rap die hij vanuit Dubai heeft uitgebracht. Via TikTok gaf de voormalig Oranje-international een voorproefje van zijn nieuwste nummer. In het lied benadrukt Promes dat hij "niet te stoppen" is en dat "zijn schip nooit zal zinken". Hiermee lijkt hij te verwijzen naar zijn huidige situatie, ondanks zijn veroordeling in Nederland.

Promes, die nu onder contract staat bij United FC Dubai, werd in februari veroordeeld tot zes jaar gevangenisstraf vanwege zijn betrokkenheid bij cocaïnesmokkel. Hij wordt gezocht door de Nederlandse autoriteiten, maar blijft voorlopig in Dubai, waar hij zich richt op zijn voetbal- en muziekcarrière.

Het volledige nummer is nog niet uitgebracht, maar fans kunnen de teaser nu al beluisteren op zijn sociale media. Klik op de TikTok-video hierboven!