Wieffer baalt na nederlaag Feyenoord

Wieffer baalt na nederlaag tegen Atlético: 'Zo'n klotegoal tegenkrijgen..'

28 november 2023 om 23:12

Mats Wieffer baalt als een stekker na de nederlaag tegen Atlético Madrid. Na afloop van de wedstrijd reageert de middenvelder van Feyenoord voor de camera’s van RTL 7 op de wedstrijd in De Kuip en spreekt van een 'klotegoal'.

Feyenoord moest met 1-3 de meerdere erkennen in Atlético, waardoor het uitgeschakeld is in de Champions League. "Ik vond ze iets beter spelen, aan de bal ook. Maar als je dan ziet wat we tegen krijgen, twee eigen doelpunten en eentje van wereldformaat", begint Wieffer. "Bijlow pakt nog wel een paar goede ballen. Er zat vandaag misschien nog wel iets meer in, maar het is al met al wel teleurstellend, ja" aldus de middenvelder. "We speelden op de één-op-één en je zag dat Griezmann bleef zwerven. Dat was moeilijk te verdedigen."

Wieffer tekende zelf nog voor de aansluitingstreffer voor Feyenoord, maar zag later teamgenoot Santiago Giménez met een eigen doelpunt voor de 1-3 zorgen. "Wij trainen wel veel op standaardsituaties. Uiteindelijk gaat die bal erin en dan denk je dat er nog wel wat kan gaan gebeuren. Dan krijg je weer zo'n klote goal tegen en dan wordt het wel lastig, ja", aldus Wieffer.