Waar wordt Ajax - Sparta Rotterdam uitgezonden en hoe laat begint de wedstrijd?

Waar wordt Ajax - Sparta Rotterdam uitgezonden en hoe laat begint de wedstrijd?

9 december 2023 om 08:33
Laatste update: 9 december 2023 om 08:33

Ajax klimt langzaam maar zeker weer omhoog in de Eredivisie. Sinds de aanstelling van John van 't Schip als interim-coach zijn de Amsterdammers qua competitieduels nog ongeslagen. Zaterdag komt Sparta Rotterdam op bezoek. Hoe laat begint deze wedstrijd en waar wordt 'ie uitgezonden? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Doordat PSV en Feyenoord volgende week hun laatste speelronde in de Champions League afwerken, is Ajax dit weekend de enige traditionele topdrieclub die in actie komt in de Eredivisie. De Eindhovenaren en de Rotterdammers hebben dan namelijk doordeweeks al hun wedstrijden gespeeld. Datzelfde geldt voor Ajax, dat nog het restant van de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk op het programma had staan op woensdag.

Sparta is de nummer zes van de ranglijst. De laatste keer dat de Spangenaren een resultaat boekten in de Johan Cruijff Arena, was in het seizoen 2009/2010. Toen werd het 0-0.

Ajax - Sparta Rotterdam live op tv

Ajax – Sparta Rotterdam begint zaterdagavond 9 december om 18.45 uur. De wedstrijd wordt live uitgezonden op het open kanaal van ESPN.