Op welke zender en hoe laat wordt Borussia Dortmund - RB Leipzig uitgezonden?

Op welke zender en hoe laat wordt Borussia Dortmund - RB Leipzig uitgezonden?
8 december 2023 om 16:55
Laatste update: 8 december 2023 om 16:55

Borussia Dortmund en RB Leipzig zijn uiteraard twee absolute topploegen uit de Duitse Bundesliga. Zaterdagavond staan beide teams tegenover elkaar in een rechtstreekse kraker. Waar wordt deze wedstrijd uitgezonden en hoe laat begint ‘ie? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Dortmund en Leipzig zijn momenteel de nummer vijf en vier van de Bundesliga. Het onderlinge verschil bedraagt slechts één punt, maar de afstand tot koploper Bayer Leverkusen al tien en negen punten. Mochten beide ploegen dus nog een serieuze gooi naar de landstitel willen doen, dan moet er worden gewonnen in het Signal Iduna Park.

Bij Dortmund hopen we uiteraard om Donyell Malen in actie te zien. De Oranje-international werd de afgelopen week in verband gebracht met een transfer, en dus is het de vraag of hij na de winter ook in het geelzwart speelt. Bij Die Roten Bullen trekt landgenoot Xavi Simons al het gehele seizoen de aandacht. De spelmaker is met vier goals en zeven assists één van de belangrijkste spelers binnen de selectie van trainer Marco Rose.

Borussia Dortmund - RB Leipzig live op tv

Borussia Dortmund – RB Leipzig begint zaterdag 9 december om 18.30 uur. De wedstrijd is voor Nederlanders live te zien op Viaplay.