Bosz wil record pakken met PSV

Bosz wil record pakken met PSV: 'Dat begint wel in het hoofd te spelen nu'

7 december 2023 om 21:20

Peter Bosz hoopt de foutloze reeks van PSV lang vast te houden. De EIndhovenaren wonnen donderdagavond met 2-0 van sc Heerenveen en staan daarmee nu op 45 punten uit vijftien duels.

Bosz is na afloop van de 2-0 overwinning op Heerenveen zeer content met zijn ploeg. "Ik vind Boscagli de laatste weken echt ongelooflijk. Ik weet niet of hij vandaag ook maar iets fout heeft gedaan", vertelt Bosz bij ESPN. De oefenmeester heeft echter wel nog een kritische noot. "Ik vond het bij ons te open liggen. Gelukkig hebben ze daar geen gebruik van gemaakt."

"We hielden het niet compact, we dekte niet goed door en daardoor werden de afstanden tussen de linies te groot", vervolgt Bosz, die toegeeft dat het record van zeventien gewonnen wedstrijden op rij nu wel een thema is bij PSV. "Ik moet zeggen dat het bij mij wel in het hoofd begint te spelen nu. Hoe mooi zou dat zijn?"

Bekijk de nieuwste aflevering van TITELSTRIJD met Kevin Hofland, Willy van de Kerkhof, een terugblik op Feyenoord - PSV, de buitenkansjes op de transfermarkt voor Ajax én de top drie grootste talenten uit de Eredivisie!