Engelse grootmacht heeft Gimenez op de radar voor winterse transfer

ESPN: Engelse grootmacht heeft Gimenez op de radar voor winterse transfer

14 december 2023 om 21:41
Laatste update: 14 december 2023 om 22:38

Chelsea hoopt in de komende transferperiode een aanvaller aan de selectie toe te voegen en Santiago Gimenez staat op het lijstje bij The Blues. De Engelse grootmacht zal in januari spelers verkopen om de komst van een spits te bekostigen, meldt ESPN.

Victor Osimhen (Napoli) en Ivan Toney (Brentford) staan bovenaan op het lijstje van Chelsea, maar ook Gimenez wordt in de gaten gehouden. De Engelsen staan na zestien speelrondes op een teleurstellende twaalfde plek in de Premier League en zijn dan ook hard op zoek naar doelpunten. De interesse in Toney is opvallend te noemen, gezien het feit dat de aanvaller wegens het overtreden van de gokregels een lange schorsing uitzit. Halverwege januari mag de spits weer wedstrijden spelen.

Gimenez geldt als alternatief en is op dreef bij Feyenoord. De spits is met achttien doelpunten topscorer van de Eredivisie. Het zal voor de Rotterdammers nog een hele klus worden om de Mexicaanse doelpuntenmachine in huis te houden, eerder werden namelijk clubs als Tottenham Hotspur, Real Madrid en Atlético Madrid al genoemd als mogelijke volgende bestemming.