City hoopt Haaland spoedig terug te hebben: 'Misschien verbaast hij me'

Pep Guardiola hoopt spits Haaland zo snel mogelijk terug te hebben
15 december 2023 om 14:25
Laatste update: 15 december 2023 om 14:52

Pep Guardiola heeft op de persconferentie in aanloop naar het thuisduel tegen Crystal Palace aan de media vertelt dat Erling Haaland waarschijnlijk niet fit genoeg zal zijn om te kunnen spelen. De oefenmeester van Manchester City hoopt echter dat Noorse spits wel mee kan reizen naar Saudi-Arabië voor het WK clubvoetbal.

"We gaan vandaag naar de dokter en dan gaan we het zien", vertelt Guardiola. "Hij heeft een behandeling ondergaan. De dokters zeggen dat we het dag per dag of week per week moeten bekijken en zien hoe hij zich voelt. Hopelijk kan hij meereizen naar Saudi-Arabië, morgen na de wedstrijd. We gaan zien of hij de eerste of de tweede wedstrijd gaat spelen. Ik denk niet dat hij tegen Palace kan spelen, maar misschien verbaast hij me", besluit hij. 

Het WK clubvoetbal 2023 zal worden gespeeld tussen 12 en 22 december. Als Europees kampioen zal Manchester City pas vanaf de halve finale deelnemen en treft het hier de winnaar van de wedstrijd Leon(Mexico)/Urawa Red Diamonds(Japan).

Bekijk of beluister de nieuwste aflevering van TITELSTRIJD met Michael Dingsdag over topploeg Feyenoord en FC Volendam, de revelaties van Ajax en de recordjacht van PSV.