Dit zijn alle spelers van de maand in het Eredivisie-seizoen 2024/25

Eerste speler van de maand: PSV'er valt voor de tweede keer in de prijzen

12 september om 16:15
Laatste update: 12 september om 16:15

De maand augustus zit er al een tijdje op, maar de Speler van de Maand moest nog bekend gemaakt worden. Joey Veerman werd verkozen om de award als eerste in ontvangst te nemen. Wie wonnen de award nog meer? VoetbalNieuws.nl zet de spelers op een rijtje.

Joey Veerman

Op het middenveld van PSV maakte Veerman wederom indruk in de eerste weken van de Eredivisie. Met PSV won hij elke wedstrijd en daarnaast is de Volendammer wederom leider in het assist-klassement. In totaal leverde hij al vier assists af en ook scoorde hij in het thuisuel tegen Go Ahead Eagles. Het is niet de eerste keer dat Veerman de award in ontvangst mag nemen. Tijdens het seizoen 2023/2024 won Veerman de trofee ook in de maand november.

Door twee Man of the Match verkiezingen en een Opta-score van 87,8 stak Veerman ver boven de rest van de Eredivisie uit. Niet alleen gaf hij assists, ook was de middenvelder zeer creatief. Hij creëerde in de Eredivisie de meeste kansen (16, vier meer dan nummer twee Malik Tillman), gaf de meeste passes richting het strafschopgebied (52) en ook liefst 175 van de 204 passes op de helft van de tegenstander kwamen goed aan (86% passnauwkeurigheid)

De spelers van de maand op een rij

Augustus: Joey Veerman (PSV)