Dit zijn alle talenten van de maand in het Eredivisie-seizoen 2024/25

Geschiedenis voor Groningen: deze speler is Talent van de Maand in de Eredivisie

12 september om 16:30
Laatste update: 12 september om 16:30

Net als de afgelopen seizoenen is dit seizoen ook weer de strijd los gebarsten voor de Talent van de Maand-award. Voor het eerst in de geschiedenis heeft een FC Groningen speler hem gewonnen. Wie heeft de eer gekregen? VoetbalNieuws.nl zet het voor je op een rij.

Jorg Schreuders

Als twintigjarige middenvelder presteerde Jorg Schreuders het beste in de categorie spelers onder 21 in de Eredivisie. De Trots van het Noorden verloor nog geen enkele wedstrijd sinds de terugkeer in de Eredivisie en stat vierde na vier speelrondes. Het puntenaantal staat al op acht na twee overwinningen en twee gelijke spelen. Schreuders droeg daaraan bij door twee keer te scoren en één assist te geven.

In de wedstrijden waarin Schreuders scoorde werd hij ook tweemaal uitverkozen tot Man of the Match. Daarmee staat hij gelijk met de Speler van de Maand Joey Veerman. Sinds 2015 is hij actief in de jeugdopleiding en op 7 mei 2023 maakte hij zijn officiële debuut in een wedstrijd. Op bezoek bij Go Ahead Eagles speelde hij 69 minuten vol voor hij werd gewisseld.

Alle Johan Cruijff talenten van de maand op een rij

Augustus: Jorg Schreuders (FC Groningen)