Noa Lang heeft van zich afgebeten op social media richting de arbitrage

Lang bijt van zich af op social media na niet gegeven pingel: 'Schandalig 'var''

24 januari om 22:50
Laatste update: 24 januari om 22:50

Noa Lang heeft van zich afgebeten op social media na de met 1-0 verloren wedstrijd van Feyenoord. De linksbuiten van PSV hoopte in de tweede helft een strafschop te krijgen, maar zag tot zijn verbazing dat arbiter Dennis Higler daar niet aan wilde.

Lang glipte zo halverwege de tweede helft langs Mats Wieffer, die hem vervolgens in de eigen zestien neerhaalde. De middenvelder van Feyenoord raakte ogenschijnlijk heel licht de bal, maar meer de man. De aanvaller van PSV kon zijn ogen niet geloven en kreeg na zijn protesten een gele kaart van Higler.

Na de wedstrijd was Lang nog niet afgekoeld. ESPN wilde de aanvaller maar wat graag voor de camera’s, maar dat lukte uiteindelijk niet. Of dat een beslissing is vanuit PSV of de speler zelf is onbekend, maar Instagram was in ieder geval niet veilig voor Lang. 'Schandalig 'var'', was de tekst die hij bij een filmpje op zijn story plaatste.

Lang begon het duel in De Kuip nog als wisselspeler. Hirving Lozano werd door Peter Bosz iets verder bevonden in zijn herstel en kreeg daarom de voorkeur.