Promes laat van zich horen: zo reageert de aanvaller op zijn mogelijke straf

Promes laat van zich horen: zo reageert de aanvaller op zijn mogelijke straf
25 januari om 12:13

Quincy Promes hangt een flinke straf boven het hoofd. Woensdagmiddag eiste het Openbaar Ministerie een celstraf van negen jaar tegen de oud-Ajacied. De aanvaller van Spartak Moskou lijkt zich daar echter weinig zorgen over te maken.

Hoe reageerde Promes op zijn straf?

Op Instagram liet Promes enkele uren na de uitspraak van zich horen. Op een foto is te zien hoe de aanvaller zorgeloos voor zich uitstaart met als onderschrift 'Deus Ventus'. Die uitspraak betekent 'De wind van God'. Met deze post lijkt Promes te impliceren dat hij zich niet al te druk maakt over de vermeende straf.

De voormalig Oranje-international is volgens het OM betrokken geweest bij het invoeren van 1326 kilo aan cocaïne. Om die reden werd er negen jaar celstraf tegen hem geëist. Promes was zelf niet aanwezig bij de uitspraak. Naar verluidt is de speler bezig met het verkrijgen van een Russisch paspoort, waardoor hij niet kan worden teruggehaald naar Nederland. Op dit moment heeft Nederland een uitleveringsverdrag met Rusland, maar geen contact in verband met de oorlog in Oekraïne. De kans op uitlevering naar Nederland is daarom klein.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Quincy Promes (@qpromes)