Klare taal van PSV over situatie van Babadi: 'Wij doen geen aanbiedingen meer'

Klare taal van PSV over situatie van Babadi: 'Wij doen geen aanbiedingen meer'
24 februari om 22:17
Laatste update: 24 februari om 22:31

Hans Kraay jr. heeft een behoorlijke update gebracht over de contractsituatie van Isaac Babadi bij PSV. De analist van ESPN sprak tijdens het bezoek van de koploper aan PEC Zwolle (1-7) met technisch directeur Earnest Stewart over de toekomst van de tiener. Volgens Kraay gaan de Eindhovenaren geen nieuw aanbod meer bij Babadi neerleggen, zo klinkt het.

'We hebben hem meerdere keren een aanbieding gedaan. Een paar weken geleden de laatste keer. Daar houden we het ook bij', citeert Kraay de directeur van PSV. 'Wij doen geen aanbiedingen meer. Wil hij blijven, samen met zijn entourage, dan moeten ze naar ons komen. Wij gaan niet meer naar hen', klinkt het. Volgens Kraay hebben de Eindhovenaren een 'in hun ogen uitstekende aanbieding gedaan' bij Babadi. "En als hij de komende weken niet te veel speelt, dan zouden ze er best oren naar hebben om hem één jaar uit te lenen", gaat de oud-voetballer verder.

Na het optreden van Kraay bracht het Eindhovens Dagblad via clubwatcher Rik Elftink meer informatie over het standpunt van PSV rond Babadi naar buiten. 'PSV gaat komende week opnieuw met het management van Babadi om tafel, is de bedoeling', klink het. Hierbij gaat het niet om een nieuw aanbod, maar 'om te pogen zijn contract rond te maken'. 

Babadi mocht tijdens het bezoek aan PEC Zwolle weer eens in de basis starten en speelde de gehele wedstrijd. In Nederland zou PSV behoorlijke concurrentie hebben om de achttienjarige aanvaller, wiens contract komende zomer afloopt.