Waar wordt Atlético Madrid - Internazionale in de Champions League uitgezonden?

Waar wordt Atlético Madrid - Internazionale in de Champions League uitgezonden?

11 maart om 19:30

Atlético Madrid en Internazionale nemen het woensdagavond tegen elkaar op in de achtste finales van de Champions League. Waar en hoe laat wordt dit returnduel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Atlético kent een vrij matig seizoen. De ploeg van trainer Diego Simeone staat op de vierde plaats in de Spaanse competitie en moet in de resterende wedstrijden ervoor zorgen dat het ook volgend jaar actief is in de Champions League. Inter is daar al zo goed als zeker van. De Milanezen staan met een voorsprong van zestien punten bovenaan in de Serie A en zijn dus hard op weg naar het Italiaanse landskampioenschap.

Live Atlético Madrid - Internazionale kijken

Inter gaat in ieder geval met een voordeel afreizen naar Madrid. De heenwedstrijd op 20 februari werd namelijk met 1-0 gewonnen door de ploeg die vorig jaar nog de finale haalde. Atlético Madrid – Internazionale begint woensdagavond om 21.00 uur in het Wanda Metropolitano en is vanaf dat tijdstip live te volgen op het open kanaal van Ziggo Sport. VoetbalNieuws.nl zal tevens live verslag doen. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.