Timber na Heerenveen - Feyenoord

Dit zegt Quinten Timber na de moeizame zege van Feyenoord in Friesland

17 maart om 17:21

Quinten Timber is blij dat Feyenoord heeft weten te winnen op bezoek bij sc Heerenveen. De middenvelder noemt de overwinning 'zwaarbevochten', maar ziet ook zeker verbeterpunten bij zijn team.

Wat zei Timber na de wedstrijd tegen Heerenveen?

Na afloop van het duel verscheen Timber voor de camera bij ESPN. Feyenoord kwam twee keer op achterstand, maar wist het duel vlak voor tijd over de streep te trekken. "We speelden best aardig en creëerden genoeg kansen", geeft de middenvelder aan. "Bij de eerste tegengoal schakelt iedereen goed om. Maar volgens mij is er een miscommunicatie tussen twee spelers."

"Dat mag eigenlijk niet gebeuren, maar dan moeten we zorgen dat we het zelf oplossen met goals en dat hebben we gedaan", is Timber positief. "Ik ben blij voor Ayase (Ueda, red.) dat hij zijn goal kon maken. Spitsen maken graag goals, dus ik ben altijd blij als Santi (Gimenez, red.) of Ayase een goal maakt."

Voor Timber breekt nu een bijzondere periode aan. De rechtspoot zit namelijk voor het eerst bij de selectie van Oranje en zal zich maandag in Zeist melden. "Ik ben blij dat ik me morgen mag melden bij het Nederlands elftal. Je werkt er hard voor. Ik heb natuurlijk ook al gezien bij Jurriën (zijn tweelingbroer, red.) hoe mooi het is. Ik heb er vooral zin in en wil me graag laten zien. Ik heb vertrouwen in mezelf", sluit de middenvelder af.