Waar en hoe laat wordt de CL-kraker Real Madrid - Manchester City uitgezonden?

Waar is Real Madrid - Manchester City te zien?
9 april om 16:38
Laatste update: 9 april om 16:38

De Champions League staat weer voor de deur en in de kwartfinale is een kraker van jewelste geloot. Real Madrid en Manchester City kruizen de degens voor een plek in de halve finale. Hoe laat begint het duel en waar wordt de wedstrijd uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je agenda.

Live Real Madrid - Manchester City kijken

Na een gemakkelijke groepsfase voor beide ploegen kende Real Madrid en Manchester City beiden in de laatste zestien ook geen problemen. Over twee wedstrijden won de ploeg van Pep Guardiola makkelijk van FC Kopenhagen (6-2), al kende Real Madrid iets meer problemen met RB Leipzig. In Duitsland wonnen Los Blancos nipt met 0-1 door een doelpunt van Brahim Diaz, terwijl in het Santiago Bernabeu met 1-1 gelijk werd gespeeld.

Vorig jaar stonden beide ploegen ook al tegenover elkaar. Toen troffen zij elkaar niet in de kwartfinale, maar ging het tweeluik over wie het in de finale opnam tegen Inter. Het werd uiteindelijk Manchester City en door een doelpunt van Rodri werd de finale ook nog gewonnen. In Manchester ging Real Madrid met 4-0 ten onder en dat nadat in Madrid de wedstrijd nog in 1-1 eindigde.

Op welke zender is Real Madrid - Manchester City te zien?

De Franse scheidsrechter François Letexier zal om 21.00 uur fluiten voor de aftrap van het duel. De gehele wedstrijd is live te volgen op RTL 7 en voor mensen met een Ziggo abbonament is het duel ook te zien op Ziggo Sport VoetbalVoetbalNieuws.nl zal ook verslag doen van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.