Waar is Arsenal - Bayern München te zien?

Waar wordt het Champions League-duel tussen Arsenal en Bayern München uitgezonden?

9 april om 12:38
Laatste update: 9 april om 12:38

Uit de loting voor de laatste acht van de Champions League zijn alleen maar krakers gekomen, zo ook het treffen tussen Arsenal en Bayern München. Het heenduel in de kwartfinale wordt gespeeld in Engeland. Waar is de wedstrijd te volgen en hoe laat begint het duel? VoetbalNieuws.nl dient als je agenda.

Live Arsenal - Bayern München kijken

Beide ploegen zitten allebei in een heel ander scenario richting het einde van het seizoen. Sinds afgelopen weekend zijn The Gunners weer de koploper van de Premier League. Liverpool speelde op bezoek bij Manchester United gelijk en zo wipte de ploeg van Mikel Arteta weer over The Reds heen in het klassement. Bayern München verspeelde tegen FC Heidenheim een voorsprong van 0-2 en weet bijna zeker dat Bayer Leverkusen kampioen gaat worden.

Het is alweer even geleden dat beide ploegen tegenover elkaar stonden in de Champions League. Toch is de editie van 2017 een memorabele. Tijdens de laatste zestien van het miljoenenbal won Die Rekordmeister over twee wedstrijden met 10-1 van Arsenal. In Duitsland werd het 5-1, maar ook in het Emirates Stadium stond na negentig minuten dezelfde uitslag op het scorebord.

Op welke zender is Arsenal - Bayern München te zien?

Om 21.00 uur zal de bal beginnen met rollen in London. De Zweedse scheidsrechter Glenn Nyberg zal dan fluiten voor de aftrap van het duel dat live te zien zal zijn op Ziggo Sport SelectVoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.