Waar en hoe laat wordt PSV - Vitesse in de Eredivisie uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt PSV - Vitesse in de Eredivisie uitgezonden?

11 april om 15:08

De ontknoping van de Eredivisie nadert met rasse schreden en dit weekend kan cruciaal blijken voor zowel de top als de bodem van de ranglijst. PSV, op de drempel van het kampioenschap, neemt het in eigen huis op tegen Vitesse, dat vecht tegen degradatie. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

PSV staat op het punt de Eredivisie-titel veilig te stellen. De Eindhovenaren hebben een voorsprong van maar liefst negen punten op nummer twee Feyenoord en zijn, wanneer ook de Rotterdammers hun wedstrijden blijven winnen, bij nog twee zeges kampioen. Vitesse is daarentegen de hekkensluiter, met een achterstand van zeven punten op de veilige vijftiende plaats. Mochten de Arnhemmers nog de nacompetitie willen halen, dan moeten ze vijf punten goedmaken op nummer zestien Excelsior.

Live PSV - Vitesse kijken

Elk punt is nu dus van levensbelang voor de club uit Arnhem, wat deze clash des te crucialer maakt. Een strijd van David tegen Goliath in Eindhoven. PSV – Vitesse begint zaterdag 13 april om 16.30 uur in het Philips Stadion. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen via ESPN 2. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.