Henderson weer inzetbaar: dit vertelt de Engelsman over zijn revalidatie

Henderson weer inzetbaar: dit vertelt de Engelsman over zijn revalidatie

5 mei om 13:35
Laatste update: 5 mei om 13:35

Jordan Henderson heeft zich uitgesproken over zijn herstel en zijn revalidatie in Engeland. De Ajacied kreeg kritiek om de oren nadat hij bij Liverpool was gespot, maar ziet zelf het probleem niet in. VoetbalNieuws zet zijn uitspraken op een rij.

Henderson werd in de winter gehaald, maar kon zijn stempel nog niet drukken bij Ajax. De Engelsman raakte enige tijd geleden geblesseerd en revalideerde in Engeland. De international was te zien op het trainingscomplex van zijn oude club Liverpool en vertelt nu hoe zijn herstelperiode verliep.

Wat vertelt Henderson over zijn revalidatie in Engeland?

Henderson kan dit weekend weer zijn rentree maken voor Ajax. De routinier liep bij het nationale elftal een blessure op en verbleef daardoor ook langer in zijn thuisland. "Zij hadden mijn blessure goed gezien, want na de wedstrijd tegen Sparta ging ik gelijk daarheen. Dus het was logisch dat ze er daar verder mee gingen", vertelt Henderson op de clubkanalen van Ajax. "Vervolgens kwam ik terug en maakte het hier af. Het was de goede keuze, zodat ik zo snel mogelijk weer kan spelen. Ik voel me nu goed en moet gewoon iets meer wedstrijden spelen en het seizoen sterk eindigen."

Voor de middenvelder ligt de focus nu weer volledig op Ajax. "We moeten het seizoen goed eindigen. We spelen hopelijk nog maar drie wedstrijden. We moeten die drie wedstrijden alles geven en dan kijken we op 19 mei waar we staan."