Waar en hoe laat wordt NEC - Feyenoord in de Eredivisie uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt NEC - Feyenoord in de Eredivisie uitgezonden?

11 mei om 22:40

Feyenoord treedt zondagmiddag in speelronde 33 van de Eredivisie aan tegen NEC. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Feyenoord wordt dit seizoen sowieso tweede in de Premier League. De Rotterdammers presteren uitstekend in 2023/2024, maar moesten in de titelstrijd hun meerdere erkennen in PSV. Desondanks gaat de ploeg van afzwaaiend trainer Arne Slot volgend seizoen sowieso de groepsfase van de Champions League in.

Daar kwam de bekerwinst nog bij. Feyenoord nam het in de finale op tegen de tegenstander van zondag. NEC kan zich nog rechtstreeks plaatsen voor Europees voetbal. Daarvoor moet het in ieder geval nog twee punten goed maken op nummer vijf Ajax, dat thuis tegen Almere City speelt. Zo niet, dan hopen de Nijmegenaren via de play-offs een ticket voor de voorronde van de Conference League te bemachtigen.

Live NEC - Feyenoord kijken

NEC – Feyenoord begint zondag 12 mei om 14.30 uur in het Goffertstadion. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live en integraal te volgen op ESPN 3. Het schakelprogramma op het open kanaal van ESPN is ook een aanrader. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.