Aston Villa - Liverpool live op tv

Waar en hoe laat wordt Aston Villa - Liverpool in de Premier League uitgezonden?

13 mei om 18:00
Laatste update: 13 mei om 18:00

Op maandagavond 13 mei 2024 staan Aston Villa en Liverpool tegenover elkaar in een spannend Premier League duel op Villa Park. Deze wedstrijd belooft veel actie te brengen tussen twee teams met ieder hun eigen ambities dit seizoen. Waar en hoe laat kun je deze wedstrijd volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Aston Villa - Liverpool kijken

Dit duel markeert het laatste uitduel van Jürgen Klopp als manager van Liverpool in de Premier League. Er staat veel op het spel, want bij een mogelijke gele kaart zou Klopp geschorst zijn voor zijn laatste afscheidswedstrijd. Recentelijk verkeert Liverpool niet in hun beste vorm, met slechts twee overwinningen uit de laatste vijf Premier League wedstrijden. Er was een gelijkspel tegen West Ham United, en verliezen tegen Everton en Crystal Palace. Tegen Tottenham leek Liverpool op weg naar een gemakkelijke overwinning, maar het duel eindigde toch spannend met een 4-2 overwinning voor The Reds.

Aston Villa's recente vorm is ook zorgwekkend, vooral na een onverwachte nederlaag tegen Olympiacos in de halve finale van de Conference League, waardoor ze de finale misten. Van de laatste zes wedstrijden in alle competities wonnen ze slechts één keer, waardoor de druk op coach Unai Emery toeneemt. Het gat naar Tottenham Hotspur bedraagt nog maar vier punten. Een overwinning tegen Liverpool zou echter een grote stap betekenen richting het veiligstellen van een Champions League-ticket voor volgend seizoen.

Op welke zender is Aston Villa - Liverpool te zien?

Aston Villa - Liverpool begint op maandag 13 mei om 21.00 uur. Het gehele duel zal live te volgen zijn op Viaplay. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!