Waar en hoe laat wordt Spurs - Manchester City in de Premier League uitgezonden?

Waar wordt deze Engelse kraker uitgezonden?
14 mei om 11:15
Laatste update: 14 mei om 11:15

De strijd om het kampioenschap in de Premier League bereikt zijn hoogtepunt wanneer Tottenham Hotspur het opneemt tegen Manchester City. City moet winnen om de koppositie weer over te nemen van Arsenal, terwijl Spurs voor zijn laatste kansen in de Champions League vecht. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Tottenham Hotspur - Manchester City kijken

Manchester City zit Arsenal op de hielen in de strijd om het kampioenschap, met slechts één punt verschil na Arsenal’s recente overwinning op Manchester United. City kan zich geen fouten veroorloven als ze de koppositie willen overnemen. De titelstrijd in de Premier League zal sowieso pas beslist worden op de laatste speeldag, maar met een overwinning op Spurs kan City een grote stap zetten naar de vierde titel op een rij.

Voor Spurs is winnen net zo cruciaal om in de race te blijven voor een Champions League-ticket. Het eerdere Premier League-duel tussen deze teams dit seizoen eindigde in een spannende 3-3, waarbij Dejan Kulusevski in de laatste minuten de gelijkmaker scoorde. In de FA Cup was Manchester City met 0-1 te sterk. Spurs zal starten met Micky van de Ven, terwijl Nathan Aké vanwege een blessure niet meespeelt voor City.

Op welke zender is Tottenham Hotspur - Manchester City te zien?

Tottenham Hotspur - Manchester City begint op dinsdagavond om 21.00 uur. De wedstrijd is in zijn geheel live te volgen op Viaplay. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!