FC Emmen - FC Dordrecht live op tv

Waar en hoe laat wordt FC Emmen - FC Dordrecht in de KKD play-offs uitgezonden?

14 mei om 12:05

De strijd om promotie in de Keuken Kampioen Divisie bereikt een nieuw hoogtepunt met het play-off duel tussen FC Emmen en FC Dordrecht. Fans kunnen zich opmaken voor een spannende confrontatie op De Oude Meerdijk. Waar en hoe laat kun je deze wedstrijd volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live FC Emmen - FC Dordrecht kijken

FC Dordrecht heeft een indrukwekkend seizoen achter de rug, eindigend als vierde in de Keuken Kampioen Divisie. De Schapenkoppen hebben dit jaar slechts tweemaal verloren, met hun laatste nederlaag op 9 februari tegen Roda JC. Sindsdien heeft de ploeg dertien wedstrijden op rij niet verloren, hoewel de laatste drie wedstrijden eindigden in gelijkspel, wat aantoont dat ze consistent kunnen presteren onder druk.

FC Emmen moest in de laatste weken van het reguliere seizoen flink aan de bak om hun plek in de play-offs te verzekeren. Ze wisten de laatste vier wedstrijden op rij te winnen en eindigden daardoor als zevende. Ondanks deze sterke afsluiting van het seizoen, heeft FC Dordrecht in de onderlinge duels de overhand gehad dit seizoen, met overwinningen in beide ontmoetingen.

Op welke zender is FC Emmen - FC Dordrecht te zien?

FC Emmen - FC Dordrecht begint op dinsdag 14 mei om 18.45 uur. De wedstrijd zal uitgezonden worden door ESPN en is live te volgen op ESPN 1. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!