Waar wordt Almería tegen Barcelona uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt UD Almería - FC Barcelona in La Liga uitgezonden?

16 mei om 17:40
Laatste update: 16 mei om 17:40

Met nog slechts een paar speelronden te gaan in La Liga, reist FC Barcelona af naar het zuiden van Spanje voor een cruciale wedstrijd tegen UD Almería. De Catalaanse grootmacht heeft de kans om hun positie op de tweede plaats te verstevigen. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Barcelona, met een punt voorsprong op naaste achtervolger Girona, heeft nog een wedstrijd tegoed en kan zich geen misstap veroorloven. De afwezigheid van sleutelspelers zoals Frenkie de Jong en Ilkay Gündoğan kan voelbaar zijn, maar de breedte van de selectie zal op de proef worden gesteld tegen een gedegradeerd Almería, dat onderaan de tabel bungelt met zeventien punten. Het Power Horse Stadium, waar de fans van Almería afscheid nemen van La Liga, vormt het decor voor deze wedstrijd.

UD Almería - Barcelona live kijken

UD Almería tegen FC Barcelona wordt donderdagavond om 21.30 uur uitgezonden op Ziggo Sport Select en Ziggo Sport Docu. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!