Feyenoord verlengt het contract van het talent van de Keuken Kampioen Divisie

Feyenoord verlengt het contract van het talent van de Keuken Kampioen Divisie
16 mei om 22:20

Feyenoord heeft het contract met Shiloh 't Zand verlengd. Al geruime tijd was er sprake van een principe-akkoord, maar nu is de kogel definitief door de kerk. De middenvelder tekent tot medio 2028 bij de Rotterdammers. 

"Het voelt voor mij erg fijn dat de club met deze contractverlenging opnieuw zijn vertrouwen in mij uitspreekt", zegt ’t Zand op de officiële kanalen van Feyenoord. "Tijdens mijn verhuurperiode bij FC Dordrecht ben ik zowel fysiek als mentaal een stuk volwassener geworden. Deze ontwikkelingen neem ik mee naar het nieuwe seizoen en ga ik uiteraard vol voor mijn kans bij Feyenoord 1." 

Sinds afgelopen zomer speelt 't Zand bij FC Dordrecht. Daar kreeg hij woensdagavond uit de handen van Ronald Koeman een gouden schild overhandigd voor het beste talent van de Keuken Kampioen Divisie. Deze prijs ontving de speler mede dankzij zijn elf doelpunten en vier assists dit seizoen. Daarmee heeft de middenvelder een belangrijke bijdrage geleverd aan het uitstekende seizoen van FC Dordrecht, waarmee hij nog altijd in de race is voor promotie naar de Eredivisie. 

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!