Waar en hoe laat wordt PSV - RKC Waalwijk in de Eredivisie uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt PSV - RKC Waalwijk in de Eredivisie uitgezonden?
19 mei om 13:22
Laatste update: 19 mei om 13:22

PSV neemt het zondag 19 mei op tegen RKC Waalwijk in de laatste speelronde van de Eredivisie. PSV heeft het kampioenschap al binnen, maar voor RKC staat er nog veel op het spel. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

PSV heeft dit seizoen al de landstitel veroverd en kan ontspannen toeleven naar deze laatste wedstrijd. Voor RKC Waalwijk is de situatie echter veel spannender. De ploeg uit Waalwijk staat momenteel vijftiende en wil die positie behouden om degradatiestress te vermijden. Excelsior staat op gelijke hoogte qua punten, maar heeft een slechter doelsaldo. Terwijl Excelsior het opneemt tegen Feyenoord, heeft RKC met drie doelpunten voorsprong op Excelsior een iets betere uitgangspositie.

Live PSV - RKC Waalwijk kijken

PSV – RKC Waalwijk begint zondag 19 mei om 14.30 uur in het Philips Stadion. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op ESPN 2 en in hoogtepunten via het schakelprogramma op ESPN 1. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.