Waar en hoe laat wordt Feyenoord - Excelsior in de Eredivisie uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Feyenoord - Excelsior in de Eredivisie uitgezonden?

19 mei om 13:02
Laatste update: 19 mei om 13:02

De Rotterdamse derby tussen Feyenoord en Excelsior staat voor de deur in de laatste speelronde van de Eredivisie. Op zondag 19 mei om 14.30 uur zal het duel plaatsvinden in De Kuip. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Rotterdamse derby in de laatste speelronde van de Eredivisie

Feyenoord heeft een solide seizoen achter de rug en is al zeker van de tweede plaats, wat hen een ticket naar de groepsfase van de Champions League oplevert. Deze wedstrijd markeert ook het afscheid van trainer Arne Slot, die naar verwachting naar Liverpool vertrekt.

Aan de andere kant van de stad is de situatie voor Excelsior veel spannender. De Kralingers, momenteel zestiende, hopen zich veilig te spelen en de nacompetitie te ontlopen. Ze hebben hetzelfde aantal punten als RKC, dat vijftiende staat, maar een slechter doelsaldo. RKC speelt tegelijkertijd tegen de kampioen, PSV, wat de druk op Excelsior verhoogt. De nummer zestien van de Eredivisie speelt in de halve finale van de play-offs tegen ADO Den Haag of De Graafschap.

Live Feyenoord - Excelsior kijken

Feyenoord - Excelsior begint zondag 19 mei om 14.30 uur in De Kuip. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen via ESPN 3 en in hoogtepunten via het schakelkanaal op ESPN 1. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.