Klopp stelt de supporters gerust: dit zegt de Duitser over zijn opvolger Slot

Klopp stelt de supporters gerust: dit zegt de Duitser over zijn opvolger Slot

19 mei om 08:49

Jürgen Klopp heeft zich uitgesproken over de toekomst van Liverpool. Are Slot gaat het roer overnemen bij The Reds en de Duitser heeft alle vertrouwen in een goede toekomst. VoetbalNieuws zet de uitspraken op een rij.

Klopp neemt zondag afscheid op Anfield. De Duitser kende aardig wat succes bij de Engelse topploeg en zal na vandaag het stokje overdragen aan Slot. De Nederlander wacht een flinke erfenis, maar de vertrekkende manager heeft alle vertrouwen in zijn opvolger.

Wat zegt Klopp over Slot en de toekomst van Liverpool?

Menig Liverpool-supporter zal treuren om het vertrek van Klopp. Volgens de Duitse manager is dat nergens voor nodig, omdat de club in goede handen is. "Ik vind de nieuwe aanwinsten echt goed", begint Kloppop de persconferentie doelend op Slot en Michael Edwards die terugkeert in de rol als technisch directeur. "We hebben een goed team en er komt echt een goede nieuwe manager. Dat met iedereen die er al is. De club is in goede handen. Mensen maken zich druk om de tooekomst, maat ik niet. Ik wil dat de club het goed doet. Het is niet dat ik nu denk, ‘mijn god hoe moet dat nu?’ Nee, nee, het komt allemaal goed met ze."