Ajax - Fortuna Sittard op tv

Waar en hoe laat wordt de bekerfinale Ajax - Fortuna Sittard uitgezonden?

20 mei om 08:35
Laatste update: 20 mei om 08:12

Op maandag 20 mei 2024 vindt de spannende bekerfinale van de vrouwen plaats tussen Ajax Vrouwen en Fortuna Sittard Vrouwen. Daarmee wordt de laatste prijs van het seizoen in Nederland uitgedeeld. Waar en hoe laat kun je deze wedstrijd volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Ajax Vrouwen - Fortuna Sittard Vrouwen kijken

Ajax Vrouwen beleefden een teleurstellend einde van het reguliere seizoen, waarbij zij FC Twente pas op de laatste speeldag de titel zagen pakken en als tweede eindigden. Ondanks deze teleurstelling presteerde Ajax uitstekend in de Women's Champions League. Echter, recentelijk negatief nieuws kwam toen zij in de Eredivisie Cup thuis met 1-2 verloren van PSV na verlenging, wat een domper was op hun verdere ambities.

Fortuna Sittard Vrouwen eindigden als vierde in de competitie en bereikten de bekerfinale door een overtuigende 0-5 overwinning op Excelsior in de halve finale. Ook zij kenden een nederlaag in de Eredivisie Cup, waar zij met 3-0 verloren van kampioen FC Twente. In de onderlinge ontmoetingen dit seizoen won Ajax met 0-4 in Sittard, terwijl het in Amsterdam op een 1-1 gelijkspel eindigde. Deze resultaten tonen aan dat beide teams in staat zijn om te verrassen, wat een spannende finale belooft.

Op welke zender is Ajax Vrouwen - Fortuna Sittard Vrouwen te zien?

Ajax Vrouwen - Fortuna Sittard Vrouwen begint op maandag 20 mei om 14.30 uur. De wedstrijd is live te volgen op ESPN 1. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!