Waar en hoe laat wordt KRC Genk - Royal Antwerp uitgezonden?

KRC Genk - Royal Antwerp op tv
20 mei om 18:00

Voor de één na laatste keer zal Mark van Bommel op de bank zitten bij Royal Antwerp FC. Met zijn ploeg zal hij op bezoek gaan bij KRC Genk in de strijd om plaats vijf. Waar en hoe laat kun je deze wedstrijd volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live KRC Genk - Royal Antwerp FC kijken

In de Belgische media werd onlangs onthuld hoeveel de titel die Royal Antwerp vorig jaar behaalde heeft gekost. Dit jaar kan Royal Antwerp die titel niet prolongeren en staat de ploeg laatste in de kampioenspoule. Met nog twee speelrondes te gaan, bedraagt het gat naar nummer vijf, Genk, vijf punten. Trainer Mark van Bommel heeft dus nog veel werk te doen om zijn team weer op het juiste spoor te krijgen.

KRC Genk verkeert in desastreuze vorm en heeft de laatste vier wedstrijden verloren. Aan de andere kant is Royal Antwerp nog slechter in vorm, met vijf opeenvolgende nederlagen. Bovendien bleek Union Saint-Gilloise te sterk in de Belgische bekerfinale. Beide teams zullen dus gebrand zijn om deze negatieve reeks te doorbreken en hun seizoen met een positieve noot af te sluiten.

Op welke zender is KRC Genk - Royal Antwerp FC te zien?

KRC Genk - Royal Antwerp FC begint op maandag 20 mei om 18.30 uur. De wedstrijd is live te volgen op Ziggo Sport. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!