Zo ziet de voorbereiding van Feyenoord op het seizoen 2024/2025 eruit

Zo ziet de voorbereiding van Feyenoord op het seizoen 2024/2025 eruit
24 juni om 13:19
Laatste update: 24 juni om 13:18

Feyenoord begint de eerste week van juli aan de voorbereidingen voor het seizoen 2024/2025. Halverwege juli vertrekt de selectie naar Oostenrijk voor een trainingskamp. De club heeft diverse oefenwedstrijden gepland in zowel Nederland als het buitenland.

Voorbereiding Feyenoord

Vanaf begin juli start Feyenoord met een deel van de selectie de voorbereiding. Op dat moment zijn het EK en de Copa América nog in volle gang en dus zal Feyenoord de nodige spelers missen. Op 6 juli speelt Feyenoord de eerste oefenwedstrijd tegen FC Dordrecht. Na het startschot in Dordrecht is de oefencampagne los voor de Rotterdammers. Op 20 juli speelt Feyenoord op Varkenoord tegen Cercle Brugge. Een dag later staat de open dag op de planning. Hierover volgt in een later stadium nog meer informatie.

Op 22 juli vertrekt Feyenoord naar Oostenrijk voor het trainingskamp. Ook in Oostenrijk zullen de Rotterdammers oefenwedstrijden spelen, maar de tegenstanders zijn daarvan nog niet bekend. Na de trip naar Oostenrijk staat er nog een trip op de planning. Feyenoord is uitgenodigd om in Lissabon mee te doen in traditionele Eusebio Cup. Voor het duel tegen Benfica zullen voor de supporters geen kaarten beschikbaar komen. Het seizoen van Feyenoord begint op 4 augustus officieel met de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen kampioen PSV.

Oefenwedstrijden en belangrijke data Feyenoord seizoen 2024/2025

Maandag 24 juni en maandag 1 juli: verschillende spelers starten met trainen
Zaterdag 6 juli, 14.30 uur: FC Dordrecht – Feyenoord
Zaterdag 20 juli, 13.00 uur Feyenoord – Cercle Brugge (Varkenoord)
Maandag 22 juli – zaterdag 27 juli: Trainingskamp in Oostenrijk
Zondag 28 juli, 20:30 uur: SL Benfica – Feyenoord (Eusebio Cup)
Zondag 4 augustus: PSV – Feyenoord (Johan Cruijff Schaal)