'Ajax op zoek naar 'type Antony': bedrag van ongeveer tien miljoen ligt klaar '

'Ajax op zoek naar 'type Antony': bedrag van ongeveer tien miljoen ligt klaar'
21 mei om 18:20

Ajax wil zich komende zomer versterken met een 'type Antony'. In de voetbalpodcast van de Telegraaf wordt dat besproken. De Amsterdammers hebben voor een rechtsbuiten met dezelfde speelstijl als de Braziliaan tien miljoen euro gereserveerd.

In de podcast wordt de komende transferzomer besproken door Mike Verweij, marcel van der Kraan, Jeroen Kapteijns en Hein Keijssen. De club uit Amsterdam zal eerst moeten verkopen , voordat de club zelf in actie kan komen op de transfermarkt. Vooral op de aankopen van afgelopen zomer zal Ajax verlies gaan leiden, zo verwachten ze bij de podcast. "Het zijn allemaal spelers met contracten van vijf jaar. En zij verdienen salarissen, die ze bij andere clubs niet meer zullen verdienen."

Waar voor Ajax in ieder geval prioriteit ligt volgens Verweij is op rechtsbuitenpositie. De amsterdammers hebben hier volgens de Telegraafjournalist een 'type Antony' op het oog. "Zo’n type willen ze. Daar hebben ze ongeveer tien miljoen euro voor op de plank liggen. Er kan dus wel één speler komen, maar ik heb nog geen namen gehoord."