'PSV neust weer rond in München: concreet voor supertalent van Bayern'

PSV concreet voor Paul Wanner
22 mei om 09:05
Laatste update: 22 mei om 09:05

PSV heeft zich gemeld bij Bayern München voor de diensten van Paul Wanner. Het zou gaan om een mogelijke huurdeal. De Eindhovenaren kunnen echter rekenen op veel concurrentie. 

Volgens Sky Sport Deutschland heeft PSV zich concreet gemeldt in München voor de diensten van Wanner. Momenteel is de achttienjarige middenvelder verhuurd aan SV Elversberg in de tweede Bundesliga. Om een volgende stap in zijn ontwikkeling te zetten wil Der Rekordmeister de middenvelder wederom verhuren en daar ziet PSV mogelijkheden.

In München ligt Wanner nog vast tot medio 2027 en Bayern denkt er niet aan om hem te verkopen. In 28 wedstrijden op het tweede niveau van Duitsland scoorde hij zes keer en leverde hij vier assists af. Wanner heeft een dubbele nationaliteit, want naast Duitser is hij ook Oostenrijker. Voor Duitsland onder 20 speelde hij drie wedstrijden en scoorde hij al tweemaal. Ook kwam hij al achtmaal in actie voor de hoofdmacht van Bayern.

Het is niet de eerste keer dat PSV zich bij Bayern München meldt voor een talent. Malik Tillman werd afgelopen seizoen gehuurd en uiteindelijk definitief overgenomen. Ook Sergiño Dest en Xavi Simons werden eerder al gehuurd. Het is niet duidelijk welke andere clubs interesse hebben in Wanner, maar de Eindhovenaren zijn niet alleen.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!