Waar kun je de DFB Pokal-finale tussen Kaiserslautern en Bayer Leverkusen kijken?

Waar kun je de DFB Pokal-finale tussen Kaiserslautern en Bayer Leverkusen kijken?

22 mei om 23:28

Zaterdagavond is het zover: de finale van de DFB-Pokal tussen FC Kaiserslautern en Bayer Leverkusen. In een spannende wedstrijd strijden beide ploegen om de prestigieuze Duitse beker. Bayer Leverkusen, dat dit seizoen ongeslagen kampioen werd van de Bundesliga, kan onder leiding van Xabi Alonso de dubbel winnen. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Finale DFB Pokal live op tv

Leverkusen heeft een indrukwekkend seizoen achter de rug, maar verloor woensdag de kans op de treble door met 3-0 te verliezen van Atalanta in de finale van de Europa League. Met een Nederlands tintje in de selectie, Jeremie Frimpong en Timothy Fosu-Mensah, zal Leverkusen alles in het werk stellen om de beker te veroveren.

Aan de andere kant staat FC Kaiserslautern, de underdog uit de 2. Bundesliga. De ploeg heeft een sprookjesachtige bekerreis achter de rug, waarin het achtereenvolgens Rot-Weiss Koblenz, FC Köln, FC Nürnberg, Hertha BSC en FC Saarbrücken uitschakelde. Ondanks het grote verschil in niveau, zal Kaiserslautern vol vertrouwen de strijd aangaan tegen Leverkusen.

Live FC Kaiserslautern - Bayer Leverkusen kijken

FC Kaiserslautern - Bayer Leverkusen begint zaterdag 25 mei om 20.00 uur. De wedstrijd is live te volgen op het Duitse ARD en het open kanaal van Ziggo Sport. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.