Waarom Koompeiners emotioneel was na de gewonnen Europa League-finale met Atalanta

Koopmeiners was emotioneel door zijn ouders na de gewonnen Europa League-finale
23 mei om 07:22
Laatste update: 23 mei om 07:32

Teun Koopmeiners is als een kind zo blij met het winnen van de Europa League. De middenvelder van Atalanta Bergamo brak bijna toen hem bij Veronica naar zijn ouders werd gevraagd. Het leverde mooie woorden op.

"Ik moet zeggen dat het nog niet helemaal geland is wat we hebben gedaan, fantastisch", begint Koopmeiners voor de camera’s. De middenvelder verloor een week geleden nog een finale van Juventus, in de Coppa Italia. Deze viel wel de kant van hem en zijn ploeggenoten op. 

"Ze zijn fantastisch aan de bal (Leverkusen, red.), maar spelen wel open spel", vervolgt Koopmeiners, die pas bij de derde goal voorzichtig durfde te juichen. "Met onze doelpunten viel alles op zijn plek. Maar met twee goals, ze hebben niet voor niets zoveel goals gemaakt in de extra tijd. Toen we de derde maakte dacht ik: nu is het wel echt dichtbij."

Koopmeiners haalt de verloren finale van Juventus nog even aan. "Er komt allemaal emotie naar boven, het is een onwijs lang seizoen. Dit is waar je het voor doet, je wil niet twee finales verliezen in een week", aldus de Oranje-international, die vervolgens even moet slikken als zijn ouders ter sprake komen. "Vanaf het moment dat je een bal aanraakt zijn zij erbij. Die beker is ook voor hen", besluit hij.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Teun Koopmeiners (@teunkoopmeiners)