Marten de Roon heeft weer een humoristische bijdrage geleverd op social media

Deze drie gevatte posts plaatst De Roon na de Europa League-winst op social media

23 mei om 09:43
Laatste update: 23 mei om 10:01

Teun Koopmeiners, Mitchel Bakker, Hans Hateboer. Al deze Nederlandse spelers van Atalanta Bergamo zijn uitzinnig na de gewonnen Europa League-finale, maar kunnen niet tippen aan Marten de Roon. De Oranje-international reageerde zoals hij wel vaker doet gevat op zijn social media kanalen.

De Roon stond woensdagavond niet op het veld in Dublin. De aanvoerder van Atalanta viel een week geleden uit met een spierblessure en kon daarom niet in actie komen. Dat was naar eigen zeggen een flinke klap voor hem, maar de zon schijnt inmiddels weer. De Roon was gewoon in wedstrijdkledij aanwezig tegen Bayer Leverkusen en mocht zelfs als eerste de trofee liften.

Na afloop van de finale zagen we De Roon al dansen en schreeuwen op verschillende video’s van het social media team van Atalanta, maar zelf deed hij ook nog een humoristische duit in het zakje. 'Als dit kind de Europa League kan winnen, dan moet je je dromen echt niet opgegeven', aldus de tekst van de middenvelder op Instagram, begeleid met een niet al te fraaie foto van hem in zijn tijd bij Sparta Rotterdam.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Marten de Roon (@martenderoon15)

Bij het liften van de trofee werd De Roon ook door een fotograaf gevangen met een bijzonder gretige mimiek. Een niet al te smooth gevangen beeld, maar De Roon zou De Roon niet zijn als hij daar de lol niet van in zou zien. 'Ik bedoel maar, wat had je anders verwacht', aldus zijn caption.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Marten de Roon (@martenderoon15)

Om het af te toppen is De Roon ook op donderdagmorgen weer aanwezig op zijn social media. De middenvelder plaatst een post waarop hij met de Europa Cup in bed ligt. 'Ik heb mijn vrouw een bericht gestuurd over dat ik met mijn nieuwe liefde in bed lig', klinkt het.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Marten de Roon (@martenderoon15)