Dit zegt Marino Pusic over een mogelijke klus als hoofdtrainer van Feyenoord

Pusic van de interesse van Feyenoord, maar blijft normaal gesproken bij Shakhtar
23 mei om 10:20

Marino Pusic heeft zijn licht laten schijnen over de geruchten waarin hij mogelijk de nieuwe hoofdtrainer van Feyenoord wordt. De Serviër is gevleid en sluit niets uit, maar blijft normaal gesproken nog twee jaar bij FC Shakhtar Donetsk.

Een halfjaar geleden trok Pusic de deur achter zich dicht in De Kuip. De voormalig trainer van onder meer FC Twente en AZ kreeg een klus aangeboden als hoofdtrainer bij Shakhtar en liet die niet aan zijn neus voorbij gaan. Dat legde Pusic geen windeieren, want hij werd kampioen en won de beker in Oekraïne. Nu Arne Slot naar Liverpool is vertrokken, wordt zijn naam weer aan die van Feyenoord gelinkt. 

"Ik heb het enorm naar mijn zin", begint Pusic in gesprek met de Gelderlander. De oefenmeester leest de berichten over Feyenoord ook. "Ja, ik weet dat mijn naam ook bij Feyenoord rondzingt. Dat is mooi om te horen en je weet dat in de voetballerij niets onmogelijk is. Maar normaal gesproken zit ik nog twee jaar hier”, luidt zijn duidelijke antwoord.

Pusic is niet de enige trainer die bij Feyenoord wordt genoemd. Volgens Voetbal International werd ook Kieran McKenna (Ipswich Town) gepolst en staan ook Thorsten Fink, Nuri Sahin en Graham Potter op de lijst met mogelijke Slot-opvolgers.