Harry Maguire niet fit voor FA Cup-finale

Deze speler mist Ten Hag tijdens de FA Cup-finale tegen Manchester City

24 mei om 07:50

Erik ten Hag zal het in de finale van de FA Cup moeten stellen zonder een van zijn sterkhouders. In zijn persconferentie voorafgaand aan het duel liet de manager van Manchester United dat zelf weten. Wie missen The Red Devils in de finale? VoetbalNieuws.nl zocht het voor je uit.

Na een middelmatig seizoen waarin via de Premier League-weg geen Europees ticket werd bemachtigd hangt het seizoen op de FA Cup-finale voor Erik ten Hag. The Red Devils moeten het daarin opnemen tegen aartsrivaal en stadgenoot Manchester City. Ook vorig seizoen stond precies dezelfde wedstrijd op het programma, maar toen greep Ten Hag naast de Engelse beker. Richting het duel kwam er slecht nieuws uit het rode kamp van Manchester. Voor de finale zal Ten Hag niet over iedereen in zijn selectie kunnen beschikken.

Welke speler mist Ten Hag in de FA Cup-finale?

Harry Maguire zal niet fit genoeg zijn om te spelen op Wembley. De aanvoerder van Manchester United speelde zijn laatste wedstrijd eind april en zit sindsdien in de lappenmand. 'Hij redt de finale niet, de blessure genas niet zoals we verwacht hadden', concludeerde Ten Hag op zijn persconferentie voorafgaand aan het duel. Wel kwam ook nog goed blessurenieuws. Voor het treffen kan Manchester United wel weer beschikken over Victor Lindelöf, Mason Mount en Anthony Martial. 'Zoals ik het nu overzie, ziet het er goed uit', zei Ten Hag over die spelers.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!