Waar en hoe laat kun je Excelsior - ADO Den Haag in de play-offs kijken?

25 mei om 17:40
Laatste update: 25 mei om 17:39

Excelsior en ADO Den Haag staan zaterdagavond tegenover elkaar in de return van de halve finale van de play-offs om promotie en degradatie. De heenwedstrijd in Den Haag eindigde in een 1-2 overwinning voor Excelsior. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Excelsior - ADO kijken

Excelsior, dat dit seizoen als zestiende eindigde in de Eredivisie, heeft een goede uitgangspositie na de winst in Den Haag. ADO, dat vijfde werd in de Keuken Kampioen Divisie, zal in Rotterdam alles op alles moeten zetten om promotie naar de Eredivisie te realiseren. De winnaar van deze halve finale treft in de finale de winnaar van het duel tussen FC Emmen en NAC Breda, waarvan de eerste wedstrijd in 1-1 eindigde. De return vindt om zaterdag om 16.30 uur plaats in Drenthe.

Hoe laat begint Excelsior - ADO Den Haag?

Excelsior – ADO Den Haag begint zaterdag 25 mei om 20.00 uur in het Van Donge & De Roo Stadion. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op het open kanaal van ESPN en Star Channel. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.