Deze twee Oranje-internationals ziet Willem van Hanegem graag naar Feyenoord komen

Willem van Hanegem ziet Memphis Depay en Georgino Wijnaldum graag bij Feyenoord
24 mei om 17:34

Memphis Depay kan na dit seizoen transfervrij vertrekken bij Atlético Madrid. Willem van Hanegem geeft de Oranje-spits het advies om voor een club te kiezen waar hij weer plezier kan hebben. Volgens Van Hanegem is dat belangrijker dan geld of status.

Van Hanegem benadrukt in de Willem en Wessel-podcast van het Algemeen Dagblad dat Depay vooral zelf naar zijn zin moet hebben. "Hij heeft alles wat hij wil. Dan moet hij zorgen dat hij bij een club komt die hem graag wil hebben", zegt De Kromme. "Hij moet het zelf naar zijn zin hebben."

Daarnaast wordt in de discussie aangestipt dat een overstap naar Feyenoord een optie zou kunnen zijn. Van Hanegem reageert erop door te stellen dat Feyenoord al twee spitsen heeft en dat het niet zeker is dat Santiago Gimenez vertrekt. "Zoals Memphis het laatste half jaar speelt, is hij geen versterking voor ons."

Van Hanegem ziet Memphis en Wijnaldum graag naar Feyenoord komen

Het idee om Depay samen met Georginio Wijnaldum naar Feyenoord te halen, spreekt Van Hanegem wel aan. "Dat zou wel heel mooi zijn ja." Hij erkent echter dat dat scenario niet heel realistisch is. "Dat is natuurlijk wel vaker in het voetballen. Toch zou het absoluut mooi zijn."

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!