'Deze Engelse promovendus wil Hancko graag overnemen van Feyenoord'

'Deze Engelse promovendus wil Hancko graag overnemen van Feyenoord'

25 mei om 22:55

Dávid Hancko staat op de radar van Leicester City, zo meldt The Daily Mail. De verdediger van Feyenoord kan rekenen op belangstelling van de Premier League-promovendus.

Hancko wordt in de wandelgangen gelinkt aan een transfer naar Liverpool, nu Arne Slot de overstap naar Anfield heeft gemaakt. De 26-jarige verdediger heeft zelf aangegeven open te staan voor een transfer naar de club, maar Liverpool zoekt naar een jongere speler. Leicester overweegt echter een bod uit te brengen op de Slowaak. Hoeveel de club voor hem overheeft, is nog onduidelijk. Wat wel zeker is, is dat Leicester komende zomer zijn selectie wil vernieuwen.

De kans is groot dat Hancko komende zomer vertrekt bij Feyenoord. De linksbenige verdediger heeft na een sterk seizoen bij verschillende clubs interesse gewekt. Met Slowakije krijgt hij ook de kans om zich in de kijker te spelen op het EK. Hancko heeft bij Feyenoord nog een contract heeft tot medio 2028. De verdediger staat sinds 2022 onder contract bij de Rotterdammers.

Naast Leicester’s interesse in Hancko, is er nog onzekerheid bij de club over coach Enzo Maresca. De Italiaan staat in de belangstelling van Chelsea en heeft een afkoopsom van net geen £10 miljoen. Maresca leidde Leicester afgelopen seizoen naar promotie als kampioen van de Championship.