Dit zegt Ten Hag over zijn toekomst bij Manchester United na FA Cup-winst

Dit zegt Ten Hag over zijn toekomst bij Manchester United na FA Cup-winst

25 mei om 19:25

Manchester United won zaterdagmiddag met 1-2 de FA Cup Finale van Manchester City. Het was een beladen duel voor trainer Erik ten Hag, omdat nog altijd onduidelijk is of hij mag aanblijven als trainer. Na afloop van de wedstrijd gaat Ten Hag voor de camera van BBC Sport in op zijn mogelijke ontslag.

"Ik heb geen idee", antwoordt Ten Hag op de vraag of dit zijn laatste wedstrijd als trainer van United was. "Het enige waar ik mee bezig ben is mijn team voorbereiden en ontwikkelen. Hetzelfde geldt voor de spelers individueel. Voor mij is het een project. Toen ik hier kwam, was het een rotzooi."

Het is het tweede seizoen op rij dat Ten Hag een prijs pakt met Manchester United. Vorig seizoen pakte zijn elftal de League Cup en dit seizoen de FA Cup. Alhoewel de ploeg van de Nederlandse trainer mooie stappen heeft gezet en prijzen gewonnen heeft, is hij nog niet tevreden. "We zijn een stuk beter dan toen, maar we zijn nog lang niet waar we willen zijn."

"Voetbal draait om het winnen van prijzen. Ik wil het beste voetbal spelen met mijn team, maar het gaat wel om prijzen winnen. We hadden nog één mogelijkheid en dat was de FA Cup. Die hebben we gewonnen, dus ik ben heel trots op mijn spelers en op mijn staf. Het is een ongelofelijke prestatie", zo sluit Ten Hag af.