Waar en hoe laat is de Conference League-finale Olympiakos - Fiorentina te zien?

Waar en hoe laat is de Conference League-finale Olympiakos - Fiorentina te zien?

29 mei om 19:15
Laatste update: 29 mei om 19:18

De finale van de Conference League belooft een spannend duel te worden tussen Olympiakos en Fiorentina. Deze wedstrijd, die plaatsvindt in de OPAP Arena in Athene, is extra bijzonder omdat Olympiakos haar eerste Europese finale ooit speelt. Fiorentina, daarentegen, staat voor het tweede opeenvolgende jaar in de finale nadat ze vorig jaar verloren van West Ham United. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Finale Olympiakos - Fiorentina

Olympiakos heeft in dit toernooi al indruk gemaakt door grote namen als Fenerbahçe en Aston Villa te verslaan. Ze zullen dus met veel vertrouwen de finale ingaan, ondanks dat ze op neutraal terrein spelen. Fiorentina hoopt na de teleurstelling van vorig jaar nu wel de beker mee naar huis te nemen.

Conference League-finale kijken

Olympiakos – Fiorentina begint woensdag 29 mei om 21.00 uur in de OPAP Arena in Athene. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op Veronica en het open kanaal van ESPN. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!