Speler steunt Ten Hag: "Hij heeft laten zien tactisch heel flexibel te zijn"

Speler steunt Ten Hag: "Hij heeft laten zien tactisch heel flexibel te zijn"
26 mei om 16:03

Jonny Evans hoopt dat Erik ten Hag aanblijft als manager van Manchester United en gelooft dat de Ineos-groep "veel werk te doen heeft" om de selectie te vernieuwen na hun FA Cup-triomf.

Evans prees na afloop van de FA Cup-finale Ten Hag's tactische flexibiliteit en toonde zijn dankbaarheid voor het vertrouwen dat de manager in hem had gesteld. Evans mocht zeventien minuten meedoen in de finale. "Elke keer dat er een tegenslag was, ging hij gewoon door", zei Evans. "Hij heeft laten zien dat hij op tactisch gebied zeer flexibel is."

De ervaren verdediger hoopt dan ook dat Ten Hag langer verbonden blijft aan Manchester United. "Hij heeft het geweldig gedaan. Hij heeft me laten terugkomen en altijd vertrouwen in mij gehad." De verdediger, die voor Noord-Ierland is geselecteerd voor komende vriendschappelijke wedstrijden, weet nog niet wat de toekomst voor hem in petto heeft. "We zullen zien wat de club de komende weken zegt", aldus Evans. Ondanks de aanhoudende geruchten over zijn mogelijke ontslag heeft United nog geen officiële verklaring gegeven over de toekomst van Ten Hag.