Nog altijd geen duidelijkheid over de toekomst van Ten Hag bij Manchester United

Nog altijd geen duidelijkheid over de toekomst van Ten Hag bij Manchester United

25 mei om 23:40

Erik ten Hag heeft nog altijd geen duidelijkheid gekregen van Manchester United over zijn toekomst. Volgens The Athletic hoort de trainer pas volgende week wat de plannen van de club zijn.

De Engelse media worden het maar niet eens over de toekomst van Ten Hag. Volgens The Guardian is het een uitgemaakte zaak dat de trainer volgend seizoen niet meer de hoofdtrainer is van de Red Devils. De overwinning van zaterdag op Manchester City in de FA Cup-finale heeft daarin geen verandering gebracht. The Athletic meldt dat er nog geen beslissing is genomen over de toekomst van Ten Hag. Volgende week wordt het seizoen geëvalueerd inclusief de prestaties van de trainer, waarna een beslissing genomen zal worden over komend seizoen.

Ondanks het doorlopende contract van Ten Hag zou Manchester United al contact hebben gehad met mogelijke opvolgers als trainer. Onder meer Kieran McKenna zou zijn gepolst voor de functie bij United. Toch zullen volgens The Athletic Sir Jim Ratcliffe en Sir Dave Brailsford eerst de prestaties van het afgelopen seizoen evalueren.