'Feyenoord heeft nieuwe spits bijna binnen, onderhandelingen met MLS-ploeg'

Feyenoord wil Julián Carranza kopen
26 mei om 21:20

Feyenoord wil zich spoedig gaan versterken met de Argentijn Julián Carranza. De spits moet overkomen van Philadelphia Union. De Rotterdammers zouden al een concreet voorstel hebben neergelegd.

'Julián Carranza moet Feyenoord komen versterken', zo schrijft het betrouwbare 1908.nl. 'Zaterdag werd duidelijk dat de Rotterdamse club de eerste contracten had gelegd met de Argentijn en zijn entourage; ondertussen ligt er een concreet voorstel op de mat bij de spits. Een transfer hangt in de lucht.'

Carranza heeft nog een contract in de Major League Soccer tot aan het einde van het kalenderjaar 2024. Feyenoord zou al een akkoord hebben voor als de spits uit zijn contract loopt, maar de Rotterdammers willen meer. 'Feyenoord gaat zich bij een akkoord met de speler namelijk officieel melden bij zijn werkgever Philadelphia Union om een zomerse overgang te bespreken, waardoor het een (naar verwachting) lichte transfersom af moet tikken.'

Momenteel heeft Feyenoord nog altijd de beschikking over Santiago Gimenez en Ayase Ueda. Er is grote kans dat Gimenez zal vertrekken en dus hebben de Rotterdammers een nieuwe aanvalsleider nodig. Dit seizoen scoorde Carranza zes keer in twaalf competitiewedstrijden.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!