'Feyenoord neust ook rond in België: Sint-Truiden-talent op de radar'

Feyenoord heeft interesse in Mathias Delorge
27 mei om 11:45

Feyenoord zou naar verluid interesse hebben in Mathias Delorge. Het talent van Sint Truiden VV zou in de belangstelling staan, maar de prioriteit zou uitgaan naar het aanstellen van een nieuwe trainer. Afhankelijk van de komst van Brian Priske zou Delorge mogelijk volgen.

'Dat Te Kloese tijd had, of maakte, voor het feestje, betekent dat hij zijn zaken op orde heeft in de zoektocht naar een nieuwe trainer voor Feyenoord', schrijft Voetbal International. Het medium meldde het nieuws dat Priske hoog op het verlanglijstje zou staan bij Feyenoord, maar verder transfernieuws blijft zeer geheim. 'Ook intern bij de club valt op dat de directeur zijn kaarten stevig tegen de borst houdt. Er lekt weinig uit, behalve interesse in spelers, zoals Matthias Delorghe (Sint-Truiden), Omari Hutchinson (Chelsea), Chris Kevin-Nadje (Versailles) en Julían Carranza (Philadelphia Union), talentvol, maar geen spelers die Feyenoord direct sterker maken.'

Tussen de namen waarin de Rotterdammers mogelijk geïnteresseerd zijn duikt dus een nieuwe naam op. Delorge is een middenvelder die uitkomt in de Jupiler Pro League. Hij is pas negentien jaar oud en speelde dit seizoen alle wedstrijden mee in de Belgische competitie. Hij acteert meestal als verdedigende middenvelder, maar kwam toch scoorde hij eenmaal en gaf hij vijf assists.

Twee transfers zijn duidelijk voor Feyenoord. Anis-Hadj Moussa komt richting De Kuip en volgens de laatste informatie zal Gijs Smal ook deze week gepresenteerd worden als nieuwe speler. Daarmee komt het aantal aanwinsten al op twee, maar officieel is er nog geen uitgaande transfer geweest. Mogelijk zou er meer naar buiten komen als er een nieuwe trainer in Rotterdam is, aldus VI.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!