'Feyenoord komt uit in Denemarken voor opvolger van Arne Slot'

Feyenoord wil Brian Priske
26 mei om 23:55

Brian Priske zou volgens Deense media dichtbij een akkoord zijn met Feyenoord om Arne Slot op te volgen. Echter weet 1908.nl te melden dat er alleen nog een gesprek tussen beide partijen is gevoerd. Momenteel is Priske hoofdtrainer bij Sparta Praag.

'Brian Priske is dicht bij de baan als hoofdtrainer bij Feyenoord', kopt Tipsbladet groot over het nieuws rond Priske. De Deen zou Slot moeten opvolgen in Rotterdam. De Deense krant zocht ook een reactie bij de hoofdtrainer van Sparta Praag, maar Priske wilde niets loslaten over de interesse. Sinds de transfer van de succestrainer uit Rotterdam is Feyenoord druk op zoek naar een nieuwe trainer. Ook Nuri Sahin zou op het verlanglijstje staan.

Hoewel de Deense krant groot naar buiten treed met het nieuws brengt 1908.nl een nuancering. 'Feyenoord heeft momenteel géén bod ingediend op Priske', zo weet het medium te melden. 'De club heeft hem ook géén concreet voorstel gedaan, maar wel eens een oriënterend gesprek gevoerd. Priske staat op de kandidatenlijst, maar er is nog géén keuze gemaakt voor wie de nieuwe hoofdtrainer moet worden.'

Met Sparta Praag werd Priske dit seizoen kampioen van Tsjechië. Eerder was hij al werkzaam voor Royal Antwerp en FC Midtjylland. Hij werd eenmaal Deens kampioen en won dit seizoen zijn tweede Tsjechische titel. Ook won hij met Sparta Praag de beker. 

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!