Feest in Berlijn: hier bevindt zich de Oranje Fanzone tijdens Nederland-Turkije

Dit is waar de Oranje Fanzone is in Berlijn
6 juli om 09:58
Laatste update: 6 juli om 09:37

Oranje neemt het in de kwartfinale van het EK op tegen Turkije waarbij er om 21.00 zal worden afgetrapt in Berlijn. Voor de supporters met een ticket staat er een mooi duel te wachten, maar ook voor fans zonder ticket is er genoeg te doen. VoetbalNieuws.nl vertelt je waar de Oranje Fanzone zich bevindt in Berlijn.

Het Nederlands elftal gaat in de hoofdstad van Duitsland op jacht naar een ticket voor de halve finale van het toernooi. De ploeg van Ronald Koeman neemt het hierbij op tegen Turkije in het Olympiastadion. Het stadion heeft een capiciteit van 74.667, maar ook in de stad is er genoeg te beleven.

Waar bevindt zich de Oranje Fanzone in Berlijn?

Voor fans met een wedstrijdticket is er een Oranje Fan Meeting Point op Hammarskjöldplatz, geopend vanaf 14.00 uur. Hier vindt ook het uitgebreide Oranje-programma plaats met optredens van DJ's Wipneus en Pim, Robert van Hemert en Joël Borelli. Fans worden geadviseerd om naar de Oranje Fanzone te komen en deel te nemen aan de Oranje Fanwalk, zodat ze op tijd bij het stadion zijn voor de wedstrijd. De Fanwalk start om 17.00 uur vanaf de Hammarskjöldplatz, waarbij de fans rechtstreeks naar het stadion lopen.

Oranje-fans in Berlijn die geen ticket voor de wedstrijd hebben kunnen de wedstrijd op groot scherm kijken in de UEFA Fan Zone bij de Brandenburger Tor. Ook hier wordt een uitgebreid programma aangeboden en kun je de wedstrijd volgen op groot scherm. Er wordt aangeraden om op tijd te komen om te voorkomen dat de Fan Zone vol is. Het is mogelijk om zonder ticket mee te lopen met de Oranje Fanwalk naar het stadion, hier eenmaal aangekomen kan er met het openbaar vervoer terugereisd worden naar het centrum.